5.000 Ft feletti vásárlás esetén használd az AKCIO15 kódot a 15% kedvezményért!

Érvényes: 2021.10.20-ig.

Kérdésed van? - Írj Nekünk az alábbi címre: bekocaportekai@gmail.com

Ismerj meg Minket!

Kocsikné Bondár Rebekának hívnak, ennek a kis online boltnak a megálmodója vagyok. Az élet úgy hozta, hogy 2021-ben a masszőrködésen kívül jobb, ha mással is el kezdek foglalkozni. Régi álmom volt egy saját webáruház, így született meg az ötlet, majd valósult meg sok tervezés és munka árán. Alap szakmámat tekintve – bolti eladó – se áll messze tőlem, hogy ebben a „világban” is tevékenykedjek, illetve az első munkahelyem pont egy használtruha üzlet volt. Nagyon szerettem ott dolgozni, mert nemcsak sok ruha vett körül, hanem sok kedves embert is megismerhettem. 

De mi ez a többes szám? 

Nagy segítségemre van a férjem, ugyanis vele megyek áruért, segít átnézni a ruhákat és egyéb másban is nagy segítségemre van, így magától értetődő, hogy ne csak egyes számban beszéljek.

Most viszont essen pár szó a Webáruházról:

Ha szereted az igényes és jó minőségű használtruhákat, akkor jó helyen jársz! :) 

Válogatott, krém és extra minőségű használtruha értékesítéssel foglalkozunk, termékeink nagy része ismert márkák által kreált ruhák. Kis mérettől egészen a nagy méretig, egyeditől, elegánstól az extravagánsig találhatsz nálunk „kincseket”. Javarészt női ruhákat árulunk, de elvétve akad férfi és gyermek ruházat is. A ruhák a megfelelő kategóriákba vannak feltöltve, a pontos kereséshez használd a szűrőket, amiket Te magad tudsz beállítani méret, szín és ár szerint. Minden darabot átnézünk egyesével, amin kis hiba van és úgy gondoljuk, hogy javítható azokat is feltöltjük, természetesen fotózzuk és jelezzük a leírásban is! Szinte minden egyes ruhát küldés előtt átgőzölünk és csak azután csomagoljuk. Arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű és a leírásnak megfelelő ruhát kapd kézhez.

Ha egyedi és olyan ruhákra vágysz, ami nem biztos, hogy szembe jön Veled az utcán, nézz szét nálunk és válogass kedvedre! 

Reméljük hamarosan elégedett Vásárlóink között tudhatunk!

Bekóca